Messaging: Dect

Nerve Centre alarmberichten naar Dect toestellen

Nerve Centre kan alarmberichten sturen via een rechtstreekse koppeling op een Dect centrale. Hiermee is snelle verzending te bereiken én kan ook gebruik worden gemaakt van speciale features die de Dect centrale en/of toestellen bieden.

De volgende Dect interfaces worden ondersteund met daarbij genoemd de speciale mogelijkheden van die interface.

• Ascom, Ericsson/Aastra en  MiTel via OAP (IP koppeling). Bij deze systemen is bevestiging vanaf het ontvangsttoestel (mits het toestel dat ondersteund) mogelijk.
  • Alcatel via CSTA (IP). Bij deze systemen is geen bevestiging mogelijk
  • NEC Philips via DMS-API (IP). Bij deze systemen is bevestiging vanaf het ontvangsttoestel (mits het toestel dat ondersteund) mogelijk.
  • In sommige gevallen: via een ESPA koppeling naar de DECT omgeving. De Espa module wordt hierbij als output gebruikt. Neem voor toepassing hiervan contact op met een verkoopadviseur.

Staat uw Dect omgeving er niet bij of zijn er vragen of uw Dect omgeving wel de juiste versie heeft? Neem dan contact op met een Nerve Centre salesconsultant.