Digital I/O aankoophulp

Digital I/O bestaat uit 1 of meer modules waarop contacten aangesloten kunnen worden én uit licenties voor het totaal aantal aan te sluiten contacten.

Mits de kwaliteit van het LAN voldoet kan een DIO unit op grote afstand van de Nerve Centre® server worden geplaatst. Dat biedt grote voordelen! De DIO unit wordt ook wel als 'Remote DIO unit' aangeduid om die reden.

Output contacten kunnen verspreid zijn over de hele organisatie en slim contacten clusteren per RDIO unit houdt de investering voor de klant op een optimaal niveau. Een investering in een extra RDIO unit kan soms duizenden euro's aan bekabeling schelen!

De licenties voor contacten (input én output) mogen gecombineerd en verdeeld worden over de verschillende RDIO units die aangeschaft worden.

Het instapmodel RDIO unit van 4 input en 2 output contacten is inzetbaar voor kleine aantallen input-contacten. Een nadeel voor sommige klantsituaties is het feit dat er veelal een inbouw/ombouw nodig is, afhankelijk van de condities van de ruimte waar de unit wordt geplaatst.

De koppeling tussen de RDIO unit en Nerve Centre® verloopt over het LAN of WAN. Verzeker u van de benodigde uptime en betrouwbaarheid!

• DIO Aankoophulp