Nerve Centre Digital I/O modules

Digital I/O: Input en Output van contacten

Nerve CentreĀ® is leverbaar met een aantal verschillende I/O aansluitunits. Hierop kunnen contacten worden afgemonteerd (bedrading naar bijv. drukknoppen).

Het openen/sluiten van een contact kan binnen Nerve Centre worden gebruikt als 'trigger' om een alarm te starten. Dat is de input kant van Digital I/O.

Nerve Centre kan echter ook als onderdeel van een alarmscenario een contact openen of sluiten. Dat is de output kant van Digital I/O.

Aansluiting via het netwerk

Elke unit (die zowel input- als ook outputcontacten afhandelt) wordt aangesloten via een datanetwerk (LAN/WAN) waarmee verbinding met de Nerve CentreĀ® server wordt gelegd. Hiermee is het mogelijk dat contacten op zeer grote afstand van de Nerve Centre server toch kunnen worden afgehandeld.

Calculatietool
   Aankoophulp

Digital I/O bestaat uit licenties (per contact) en hardware (voor  aansluiting van de contacten). Lees de uitgebreide aankoophulp voor Digital I/O.