Consoles aankoophulp

Console licenties

De console licenties worden allemaal aangeboden op basis van aantal gelijktijdige gebruikers. Een organisatie die bijvoorbeeld twee receptiedesks heeft waar men permanent alarmen moet kunnen starten én daarnaast een mogelijkheid wil bieden aan de manager veiligheid om de afwikkeling van alarmen te volgen, heeft 3 console-licenties nodig.

Een console licentie kan worden gebruikt voor gebruik van zowel input-consoles en monitoring-consoles als ook voor het beheer van Nerve Centre. Voor Availability consoles is er een aparte (goedkopere) licentie beschikbaar.

N.B. Nerve Centre biedt de mogelijkheid om tientallen verschillende input consoles te definiëren. Afhankelijk van de gebruiker die inlogt kan deze kiezen welke console hij wil gebruiken. Het aantal verschillende consoles is niet aan een licentie gebonden, maar uitsluitend het gelijktijdig aantal plaatsen waar een console is geopend.

Houd rekening met de volgende zaken:

• Op de Consoles kan ook tekst input ingegeven worden naar DECT, GSM, Semafoons of pagers. Denk dan ook aan de bijbehorende messaging module.
  • De ontwerpkosten van de console maken in veel gevallen deel uit van de implementatiekosten voor de verschillende scenario's.
  • Een Nerve Centre® console is gebaseerd op de Microsoft Silverlight technologie en deze moet op de PC aanwezig zijn waarop de console gebruikt moet worden.
  • Tip: als de PC waarvandaan een input console gebruikt moet kunnen worden op een noodstroomvoorziening wordt aangesloten, vergeet dan niet ook het scherm daarop aan te sluiten zodat bij stroomuitval er nog wel alarmen gestart kunnen worden (er vanuit gaand dat het netwerk eveneens tegen stroomuitval beveiligd is).