Availability Consoles

Availability console: beschikbaarheid instellen en tonen

Veel organisaties gebruiken handmatig bediende panelen met naambordjes. Met 2 kolommen is te zien wie aanwezig zijn en wie afwezig. Als een dergelijke groep personen met Nerve Centre moet worden gealarmeerd is de availability console een uitkomst.

De availability console (aanwezigheidsregistratie) toont van de gewenste groepen alle personen die bij die groep behoren in groene of rode velden. Groen wil zeggen 'beschikbaar' (en dus oproepbaar door Nerve Centre), Rood wil zeggen 'niet beschikbaar' (en deze persoon wordt dus niet opgeroepen).

Als een groep geen enkel beschikbaar lid heeft wordt de groepsaanduiding rood wat de attentie verhoogt voor iedereen die het beeldscherm ziet.

Synchroon op diverse locaties

Veel organisaties hebben niet 1 maar meer toegangspoorten. Als een medewerker zich aan/afwezig meldt, wordt dit direct zichtbaar op alle beeldschermen waarop deze console geopend is. Dat kan ook een console zijn op een voor vele personen zichtbare locatie zoals een bedrijfsrestaurant, een centrale hal etc.

Geheel aan te passen voor elke werksituatie

Binnen elke Nerve Centre installatie zijn meerdere verschillende availability consoles te configureren. Zo kan een organisatie bijvoorbeeld kiezen om de BHV groepen bij twee ingangen én in het bedrijfsrestaurant te tonen, terwijl een andere console gebruikt wordt op de afdeling ICT voor de calamiteitendienst van die afdeling. Dezelfde console is te openen vanaf elke werkplek die daartoe gerechtigd is, dus ook vanaf thuiswerkplekken.

Meer informatie: