Nerve Centre Server

Nerve Centre server: diverse mogelijkheden

Klanten kunnen kiezen om Nerve Centre® te laten leveren met een server of om zelf een server te voorzien in fysieke of virtuele vorm.

Klant levert zelf een fysieke server

Als gekozen wordt om zelf een server te voorzien is het belangrijk de volgende serverspecificaties hierbij te hanteren.

Klant levert zelf een virtual server

Als gekozen wordt om Nerve Centre® op een virtual server te installeren (dat kan alleen als er geen modules met insteekkaarten worden aangeschaft!), let dan op de Virtual Server specificaties.

Nerve Centre servers

Nerve Centre® is leverbaar met twee verschillende industrial servers. Een 19" rackmountable server en een towermodel (eveneens rackmountable indien gewenst). Lees de specificaties van de Nerve Centre servers.

Meer informatie