Algemene aankoophulp

Hoe koop je Nerve Centre als product?

Met de offertetool {link} kan eenvoudig berekend worden wat een Nerve Centre systeem zal kosten.

Stapsgewijs is dit een handige aanpak daarbij:

• Product of dienst? Nerve Centre is als product én als dienst beschikbaar. Voor de dienstversie: neem contact op met uw verkoopadviseur. Voor de productversie: zie onderstaande stappen.
  • 1. Bepaal de editie Nerve Centre kent 3 edities die verschillen in het aantal personen dat kan worden ingevoerd. Lees hier alles over de edities.
  • 2. Kies input en outputmodules Nerve Centre heeft diverse input en/of outputmodules. In het topmenu zijn deze aankiesbaar. Veel voorkomende modules die vrijwel alle klanten kiezen zijn de telefoniemodules. Daarnaast is 1 console het minimum aantal dat nodig is voor iedere Nerve Centre installatie. Veel klanten bestellen twee of meer console licenties.
  • 3. Implementatie en Installatie Een leveringstraject bestaat uit een implementatie- en een installatiedeel. De berekening van installatiekosten vindt automatisch plaats in de offertetool. Voor berekening van implementatiekosten is een afstemming met een verkoopadviseur nodig. Veel nieuwe installaties worden geleverd met 3-5 dagen implementatie, maar bij complexe installaties voor meerdere vestigingen kan dit aanzienlijk hoger liggen.
  • 4. Keuze van de server. De keuze hierbij is: voorziet de klant zelf een server (of virtuele server) die voldoet aan de benodigde serverspecificaties   óf wordt een server van Nerve Centre aangeschaft.
  • 5. Keuze van de gewenste onderhoudsvorm. Vrijwel alle klanten nemen een onderhoudscontract op de Nerve Center installatie. Een keuze voor de passende vorm wordt gemaakt tijdens het aankooptraject.
  • 6. Strippenkaart gewenst? Om wijzigingen in de configuratie te laten uitvoeren door specialisten van New Bridges is het handig om een strippenkaart te voorzien vanaf het moment dat het systeem in gebruik wordt genomen.